Provexa har över 25 års erfarenhet av att arbeta med alla typer av företagsöverlåtelser. Att sälja sitt företag som kanske är ett livsverk är ofta tid med många funderingar innan man kan fatta beslutet att gå vidare i processen.

Kent Schützer har själv varit egen företagare och entreprenör i mer än 25 år och under denna tid sålt och köpt ett antal egna företag och fastigheter,  och har genom åren haft många återkommande kunder. Själva säljprocessen delas in i olika faser där man måste arbeta igenom varje moment ofta kanske man inte kan annonsera ut vilket företag det handlar om vi arbetar ofta under sekretess för att inte störa verksamheten, kunder och personal. Vi har genom åren arbetat upp ett brett kontaktnät och en stor databas där vi har flera investerare som är intresserad av att förvärva intressanta företag som blir till salu. Vi arbetar ständigt på att maximera våra kunders exponering via Internet, Företagsnätverk Mässor, Annonser i fackpress och dagspress för att finna rätt köpare till ert företag.

Vänd er med förtroende till Provexa för en första förutsättningslös diskussion om ert företag. Kent Schützer är medlem i Sveriges Företagsmäklares Riksförbund och är Auktoriserad Företagsmäklare i deras Auktorisationsprogram.