Provexa Företagsmäklarna AB är sedan mer än 20 år ett av Värmlands ledande företag inom företagsöverlåtelser samt lokalförmedling. Vår ambition är att vara den självklara lokala partnern vid företagsöverlåtelser och/eller för att finna lösningar på era lokalbehov.

Vi hittar din hyresgäst

När det gäller uthyrning av lokaler har vi sedan flera år ett samarbete med många av länets större privata fastighetsägare. Vi har även samarbete med ett flertal mindre fastighetsägare som vi ordnar hyresgäster till – inget uppdrag är för litet. Genom vårt stora kontaktnät och register på företag samt butikskedjor som söker lokaler, lyckas vi i de flesta fall få fram lämpliga hyresgäster om ni har lediga lokaler eller själva söker bra lokaler för er verksamhet.

Maximerad exponering finner din köpare

I vårt grundpaket annonserar vi samtliga våra objekt på flera stora nätsidor och sökmotorer. Genom detta når våra annonser omedelbart ut till tusentals företag som söker investeringsobjekt och/eller lokaler för sin verksamhet.

Vill man ha en utökad annonsering, arbetar vi tillsammans fram en handlingsplan för just era lokaler eller ert företag. Detta kan exempelvis gälla exponering mot Norska marknaden, där det finns många investerare som är intresserade av Värmland med omnejd. Kent Schützer har i mer än 30 år arbetat inom Larm-Säkerhet, IT- Telecom samt fastighetsbranschen och har drivit egna företaget Telemontage och Pida AB i mer än 25 år, så många av er har jag redan träffat på i olika sammanhang.